Ben ergenliğe girince evde ebeveynlerimle anlaşmakta zorlanıyorum. Sürekli kavga edince bir süre uzaklaşmanın bana iyi geleceğini düşündüm. Evli olan ablama telefon edip onlarda bir süre kalıp kalamayacağımı sordum. Sağolsun kendisi beni kırmadı ve istediğim kadar kalabileceğimi söyledi. Bende eşyalarımı alıp evdekilere rest çektim.

Ablam sürekli çalıştığı için pek evde olmuyordu. Yeni işten çıkarılan eniştemle birlikte kalmak zorundaydım.Enişte biraz saftirik olsada kendisi iyi bir insandı, bugün istemeden kardeşimle olan telefon konuşmalarını dinledim. Bizim ki toplantıya kalacağı için akşam yemeğine gelemeyecekmiş. Bu benim için iyi haberdi çünkü canım çok sıkılmıştı. Erkeksizliğin nasıl bir duygu olduğunu sizlere anlatamam.

Hemen bana verilen odaya çıkıp seksi iç çamaşırlarımı ve jartiyerimi giydim. Alt katta tek başına oturan eniştemin yanına geldim ve kucağına oturdum. İlk başta neler olduğunu anlayamadı fakat yasak ilişkinin keyif vereceğini gayet iyi biliyordu.

Porno nasıldı?

Yorumlarınız onaylandıktan sonra görünecektir.