Evine gelen adam karısına seslendikten sonra yatak odasına yönelir. İçeriye girdiğinde karısının kardeşini karşısında görür. Fakat ikiz oldukları için ayrım yapmakta oldukça zorlanır. Balık etli kadın, üzerine giyindiği pembe erkek gömleği ile eniştesine sırnaşmaya başlar. Karısı sandığı bu kadınla yakınlaşan eleman bir yandan da benim karım bu kadar azgın biriymiydi diye düşünmeye başlar.

Çok geçmeden karısı eve gelir ve seslenir. Apar topar üzerini düzeltir ve içeriye koşturur. Karşısında karısını görünce içeridekinin kim olduğunu merak eder ve şaşkınlıkla eşinin suratına bakar. Karısı neden terlisin diye sorduğunda şınav çekiyordum diyerek yalan söyler. Eve gelen sarışın, ikizim bize misafirliğe gelecek dediğinde her şey açıklığa kavuşur. Azgın karısı biraz rahatlamak isteyince yatak odasına geçmek ister.

Yakalanacağını bildiği için mutfakta onunla ilişkiye girer ve bu sırada azgın baldız ona kaş göz yaparak içeriye çağırır. Karısını karnım ağrıyor diyerek üzerinden atan adam koşarak yatak odasına döner. Şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapan baldızın amına koyar ve tam boşalacağı sırada karısına yakalanır.

Porno nasıldı?

Yorumlarınız onaylandıktan sonra görünecektir.